Neuhof Haans

Isolatie, Gevelrenovatie & Voegwerk

Expertise, duurzaamheid en kwaliteit

Neuhof-Haans is van oorsprong een familiebedrijf. In 1999 zijn Martijn en Josine Neuhof gestart met hun eigen onderneming in gevelrenovatie en voegwerken. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een gestage groei doorgemaakt. Vanaf 2009 heeft Neuhof-Haans het dienstenpakket aangevuld met spouwmuurisolatie. Dat betekent dat de firma voortaan als één aanspreekpunt fungeert bij het realiseren van duurzame gevels.

In 2017 hebben Martijn en Josine het bedrijf Haans Voegwerken uit Buggenum (1972) overgenomen. Een logische stap dat het bedrijf van de vader van Josine door zijn oudste dochter wordt voortgezet onder Neuhof-Haans Gevelrenovatie en Voegwerken.

Neuhof-Haans realiseert haar projecten in geheel Zuid Nederland voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Steeds meer particulieren, woningbouwverenigingen, VvE’s, aannemers, gemeenten e.d. vinden hun weg naar Neuhof-Haans voor gevelrenovatie-, voeg- en/of isolatiewerkzaamheden van woningen, grote woonblokken of complete woonwijken.

Neuhof-Haans Gevelrenovatie en Voegwerken is aangesloten bij de brancheorganisatie Gebouwschil Nederland en is VCA gecertificeerd. Neuhof-Haans Spouwmuurisolatie is gecertificeerd bij SKGIKOB en werkt uitsluitend met KOMO gecertificeerde producten.

 

Heeft u een vraag voor deze sponsor?

Bel dan naar het onderstaande telefoonnummer.

Neuhof-Haans
Neuhof-Haans

Wilt u ook meehelpen?

Grootste G-Darttoernooi van Nederland

 

Ons streven is het dit jaar om 100 deelnemers te laten meespelen. Om dit mogelijk te maken zijn wij altijd opzoek naar sponsors en vrijwilligers.

Je kan ons hiervoor bellen, mailen of gebruik het online contactformulier.

Wij streven er naar om zo snel mogelijk te reageren.

Met vriendelijke groet,

Organisatie G-Darts Leudal